Evenement

Alles onder één dak
Verassende concepten voor uw evenement

Omdat er ontzettend veel komt kijken bij het organiseren van een evenement, is het ideaal om de organisatie uit handen te geven. Reulink catering&verhuur is de specialist voor het organiseren van allerlei verschillende evenementen. Wij hebben oprechte interesse in u en uw evenement, we luisteren goed naar uw wensen en zorgen ervoor dat we het evenement van uw wensen neerzetten.

Budget
De kosten van uw evenement worden bepaald door allerlei verschillende factoren, waaronder de grootte van het event. Voordat we starten met de organisatie, bespreken we het budget met u. Zowel een totaalbudget als een budget voor losse onderdelen als catering, faciliteiten, entertainment en beveiliging komen aan bod. Deze budgetten stellen we vooraf op zodat wel altijd met realistische ideeën komen.

Benodigde vergunningen
Er zijn verschillende redenen waarom u voor de organisatie van een evenement een vergunning nodig heeft. De locatie en het verwachte Quantity bezoekers zijn zulke redenen. Voordat u een evenement gaat organiseren, gaan wij na of er vergunningen nodig zijn en zij vragen deze voor u aan.

Draaiboek evenement
Bij de organisatie van een evenement geeft een draaiboek houvast. Het draaiboek dat wij voor grote evenementen maken bevat elementen als het vaststellen van de doelgroep, tijdschema van de draaidag maar ook de opbouw en de afbouw worden hierin meegenomen.