Bedrijfsfeest/Receptie

Succes moet je vieren

Een feestje op het bedrijf; het is de ideale gelegenheid om de touwtjes even te laten vieren en elkaar op een andere manier te leren kennen. Bedrijfsfeesten zijn er in alle soorten en maten; van zakelijk en formeel, tot informeel en feestelijk.

Personeelsfeest
Een personeelsfeest of bedrijfsfeest is een ideale gelegenheid om mensen nader tot elkaar te brengen, zodat ze met nog meer plezier samenwerken. En dat resulteert in een sterkere en dus nog succesvollere organisatie.  Reulink catering denkt met u mee als het gaat om de verzorging van uw bedrijfsfeest. Samen met ons zorgt u ervoor dat het uw personeel en klanten aan niets ontbreekt. Of u nu gaat voor een winters stamppottenbuffet, een zonovergoten zomerse barbecue of een keur aan hapjes, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Familiedag
Tijdens een familiedag creëer je een gastvrije setting voor partners en gezinnen. De ideale gelegenheid voor medewerkers om vol trots hun werkomgeving te laten zien en te beleven, collega’s te ontmoeten en op een leuke manier in de watten te worden gelegd. Reulink catering helpt je bij de organisatie en realisatie van een succesvolle familiedag. Door een goed sfeer, leuke activiteiten, lekker eten, wordt de beleving van deze dag
nog leuker en zorgt ervoor dat de gasten er nog lang over napraten.

Receptie/borrel
Recepties kunnen ter ere van vele gelegenheden worden georganiseerd. hapjes en drankjes; alles is van invloed op de uiteindelijke sfeer en gastbeleving. Laat ons je helpen bij de organisatie en creatie. Wij verzekeren je van een succesvolle receptie, hoe groot of klein deze ook is. Wij bieden u al een receptie van 2en half à 3 uur voor €7,50 p.p. all-in.