Bruiloft

Jouw bruiloft, onze passie

Zorgeloos genieten van de mooiste dag van je leven! Vanuit deze gedachte gaan we samen de dag invullen, rekening houdend met jullie wensen, gedachten en budget.
Welke locatie je ook kiest voor je bruiloft, wij helpen je deze om te toveren tot een trouwlocatie van je dromen. Geen verzoek is ons te gek! Wij delen graag onze kennis die wij in de afgelopen 10 jaar hebben opgedaan.
Onze service houd niet op bij het verzorgen van de hapjes en drankjes, ook verzorgen wij tenten, meubilair, aankleding, muziek, personeel, toiletwagens en vervoer. één aanspreekpunt, zowel tijdens het trouwfeest als ervoor en erna. Je hoeft je niet druk te maken.

Bekijk hieronder een greep uit de mogelijkheden van onze bruiloft catering. Ben je nieuwsgierig wat er op jouw locatie mogelijk is? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Aankleding “kies een thema”
Wil je jouw bruiloft persoonlijk maken kies dan voor een thema wat bij je past. Of dit nu vintage, landelijk een kleur of glitter en glamour is, wij kijken samen naar passende aankleding voor je bruiloft. Reulink catering heeft veel decoratie in eigen beheer.

Bruidstaart van je dromen
Laat een bruidstaart maken door onze banketbakkers . Laat je inspireren! Kies voor een klassieke bruidsstaart, een naked taart of gedecoreerde cupcake’s met fruit. Misschien stel je liever je eigen bruidstaart samen met banketbakkersroom, bavarois, botercrème en/of marsepein. Alles is mogelijk. Kom vooraf een keertje proeven van alle lekkere smaken.

Verrassende lunch of huwelijksdiner
Verzorg een heerlijke maaltijd voor jullie daggasten. Wij werken altijd met verse producten, het liefst uit de regio, zodat we voor iedere bruiloft weer een uniek menu kunnen samenstellen met de lekkerste ingrediënten. Of je nou een eenvoudig diner wenst of een uitgebreid zes gangendiner met exclusieve producten; wij regelen het voor jullie.

Foodtrucks
Wil je een bruiloft in festival of vintage stijl? Wacht dacht je van de lekkerste koffie van de barista, sappige burgers en friet van de piaggio, broodjes van de bakkersfiets of snacktent voor een heerlijke late night snack . Foodtrucks zorgen niet alleen voor een leuke sfeer en lekker eten maar geven je bruiloft ook een leuke uitstraling.

BBQ op jullie bruiloft
Onze kok staat tijdens jullie huwelijksfeest achter de barbecue om te zorgen dat alle gasten een lekker stukje vlees krijgen. Met stokbrood, kruidenboter, sauzen en salades heb je een heerlijke maaltijd waar je lekker van kunt genieten.

Buffet voor je bruiloftsgasten
Gek op Italiaanse specialiteiten, Hollandse pot of de Franse keuken? Wij kunnen je een buffet voor jullie bruiloft op maat maken, zodat je de gasten kunt voorschotelen wat je maar wilt. Zo weet je zeker dat er voor iedereen wel wat lekkers tussen zit. Sluit het huwelijksdiner af met een lekker dessertbuffet of een lekker schepijsje

Knallend avondfeest
Voor welk thema je ook kiest voor je bruiloft, wij zorgen voor passende hapjes en drankjes. Van verfijnde hapjes tot een lekkere bittergarnituur, hapjesbuffet of een puntzak friet,alles kan bij jullie bruiloft.