Activiteiten

Leuke arrangementen voor je familiefeest, bedrijfsuitje of andere gelegenheid. Maak je feest uniek!

Wild West Party

Wat dacht je van een party in Country en Western stijl? Zet uw cowboyhoed nog even goed, voordat je naar dit geweldige feestje met collega’s, familie of vrienden gaat. Vanavond ben je de held in je eigen Wilde Westen feest met leuke western spellen en sfeervolle Country en Western aankleding. Maak dit wild west feest compleet met een Amerikaans grill buffet.

Het Wild West themafeest kun je aankleden met diverse spellen. Zoals een schietsaloon waar je jou schietkunsten tonen, een ritje maken op een wilde mechanische stier, whisky’s proeven of op de foto met een mooie Cowboy of Cowgirl.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bierproeverij

In samenwerking met de stadsbrouwerij Wittenburg uit Zevenaar bieden wij u een unieke proeverij aan. De brouwers vertellen u alles over het brouwproces, de ingrediënten en het onstaan van de brouwerij. Natuurlijk gaat u proeven van een Quantity biertjes passend bij het seizoen.

Whisky proeverij

De lekkerste whisky’s in een prachtige whisky proeverij. Ontdek je favoriet gewoon op uw locatie! Word een whisky expert tijdens het genieten!